Potrebe po novih zaposlitvah imajo predvsem na področju dela v proizvodnji, razvoja izdelkov, tehnologije in vodenja delovnih procesov ter timov. Zaradi razširitve in posodobitve proizvodne dejavnosti potrebujejo ljudi s praktičnimi znanji iz različnih tehniških poklicev. Razvoj podjetja narekuje tudi nova delovna mesta na področjih financ in računovodstva, logistike ter kakovosti.

Odprta delovna mesta

V podjetju Treves d.o.o. se zavedajo, da je v današnjem času, kjer so spremembe na vsakodnevni ravni, človeški kapital osnovna konkurenčna prednost vsakega podjetja. Prizadevajo si pridobiti, motivirati in obdržati zavzete in sposobne sodelavce. Delujejo v mednarodnem okolju in zaposlenim omogočajo tudi razvoj mednarodne kariere.

Zaposlenim nudijo delo v visoko zahtevnem, uspešnem podjetju avtomobilske branže. Podjetje zaposlene povezuje, jim omogoča razvoj, krepi pripadnost podjetju in bogati medsebojne odnose ter odnos do zdravega načina življenja. Vodstvo podjetja se zaveda, da je njihova uspešnost v veliki meri odvisna od vseh zaposlenih.

Uspešnost dolgoletnega sistematičnega dela in vlaganja v zaposlene, v njihovo znanje potrjujejo tudi številne nagrade in priznanja. Štiri leta zapored so prejeli priznanje TOP 10 Izobraževalni management za sistematično vlaganje v izobraževanje. Leta 2014 pa so od Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele Krajine prejeli tudi regijsko priznanje za Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri.

Trenutno nimamo odprtih prostih delovnih mest.