Potrebe po novih zaposlitvah imajo predvsem na področju dela v proizvodnji, razvoja izdelkov, tehnologije in vodenja delovnih procesov ter timov. Zaradi razširitve in posodobitve proizvodne dejavnosti potrebujejo ljudi s praktičnimi znanji iz različnih tehniških poklicev. Razvoj podjetja narekuje tudi nova delovna mesta na področjih financ in računovodstva, logistike ter kakovosti.

Odprta delovna mesta

V podjetju Treves d.o.o. se zavedajo, da je v današnjem času, kjer so spremembe na vsakodnevni ravni, človeški kapital osnovna konkurenčna prednost vsakega (tudi našega – odstraniti) podjetja. Prizadevajo si pridobiti, motivirati in obdržati zavzete in sposobne sodelavce. Delujejo v mednarodnem okolju in zaposlenim omogočajo tudi razvoj mednarodne kariere.

Zaposlenim nudijo delo v visoko zahtevnem, uspešnem podjetju avtomobilske branže. (Naše – odstraniti) Podjetje zaposlene povezuje, jim omogoča razvoj, krepi pripadnost podjetju in bogati medsebojne odnose ter odnos do zdravega načina življenja. Vodstvo podjetja se zaveda, da je njihova uspešnost v veliki meri odvisna od vseh zaposlenih.

Uspešnost dolgoletnega sistematičnega dela in vlaganja v zaposlene, v njihovo znanje potrjujejo tudi številne nagrade in priznanja. Štiri leta zapored so prejeli priznanje TOP 10 Izobraževalni management za sistematično vlaganje v izobraževanje. Leta 2014 pa so od Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele Krajine prejeli tudi regijsko priznanje za Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri.

Trenutno nimamo odprtih prostih delovnih mest.